GIRO BARNA

Endinsa't en una aventura única !

Girona_Barcelona

Tria la modalitat i endinsa’t en una aventura única !

GIRO-BARNA-2-ETAPES              GIRO-BARNA-3-ETAPES              GIRO-BARNA-5-ETAPES

Aquesta és la primera ruta  que ens vam plantejar fer a Barcelona Bike Adventures i per tant  el motiu pel qual neix la nostra empresa.

La  Giro-Barna és el gran repte que us proposem, els 278 km i 7.500 m de desnivell positiu us faran gaudir, patir, superar-vos i emocionar-vos. Un cop realitzada, volem que us endogeu un record inesborrable dels moments viscuts, els racons visitats i la gent que hi trobareu.

És una ruta que es realitza en bicicleta de muntanya i que us portarà del centre de Girona al centre  de Barcelona, travessant muntanyes i valls, passant per les localitats de Salitja, Viloví d’Onyar, Santa Coloma de Farners, Osor, Vilanova de Sau, Sant Hilari de Sacalm, Espinelves, Viladrau, Arbúcies, Gualba, Santa Maria de Palautordera, Cabrils i Montcada i Reixach.

El recorregut us endinsarà  fins espectaculars paratges de l’Espai Natural de les Guilleries-SavassonaParc Natural del Montseny, Parc del Montnegre i Corredor, Parc de la Serralada Litoral, Parc de la Serralada de Marina i Parc de Collserola.

Es pot adaptar la ruta a diferents nivells o ritmes segons desitgeu i fer-la en 2, 3 o 5 etapes.

Al final de cada etapa  es recuperaran  les forces perdudes en els acollidors hotels que hem seleccionat per a realitzar la ruta.

Mentre es gaudeix de la bicicleta, nosaltres ens encarreguem de la resta, reserva d’hotels, trasllat del material, lloguer de bicicleta, itinerari etc. 


Share on FacebookTweet about this on Twitter